Живот
21. January 2016 - 19:22

Mистерија за денешните генерации: Играчки кои ќе ве вратат во детството!

Ги сакавте, ги обожававте, некои се уште ги имате, а некои се чиста мистерија за денешната генерација…
 
Ова се играчките кои ќе ги препознае секое дете кое растело во 70-тите, 80-тите и 90-тите години од минатиот век.