Живот
22. October 2017 - 19:04

Мислела дека никој не ја гледа: Девојка влезе во продавница, зеде парфем и почна да се мириса, потоа направи нешто од што ќе ви се згади

Безбедносната камера во една парфимерија сними жена како зема апрфем од полицата, а потоа почна со него да се прска по целото тело.

Додека мислела дека никој не ја гледа, девојката ја искористила можноста да земе парфем и да се напрска по телото, но тоа не е се.

Девојката по парфимирањето без срам го кренала своето здолниште и го намирисала меѓуножјето. Кога завршила со тоа го вратила парфемот на полицита.

Погледнете како изгледаше тоа: