Loading Video...
Македонија
26. September 2015 - 17:34

Мирен протест на велосипедистите во Скопје

Во 13 часот на булеварот Илинденска, пред фонтаната на Градскиот парк започна денешниот мирен протест за оддавање почит на прерано загинатиот велосипедист, 13-годишниот Давид, и сите трагично загинати жртви на скопските улици-пешаци и велосипедисти, организиран од граѓанската иницијатива „Коце, врати ни ги улиците“.