Живот
19. јуни 2017 - 15:31

Мирела во жестока секс акција, еве како го задоволувала дечкото во претходното реално шоу!

Пред "Парови" Мирела учествувала во "Големиот Брат" во Словенија, каде имала уште пожестоки секс сцени.

Мирела Лапановиќ пред скандалот во "Парови" ништо помалку експлицитна не била ниту во "Големиот Брат".

Мирела во Словенија покажала се, немала никаков проблем пред камери да има секс без цензура.

Сцената од туш кабината е една од ретките кои не се толку експлицитни.

Снимките без цензура на кои се гледа буквално се можете да ги погледнете ОВДЕ и ОВДЕ.