Македонија
25. November 2015 - 8:24

Министерот за животна средина и просторно планирање во посета на Дебар

Министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири денеска ќе ја посети општина Дебар.

Во рамки на посетата министерот Нурхан Изаири заедно со градоначалникот Ружди Лата ќе го означат започнувањето на проектот „Доизградба на атмосферска канализација на град Дебар, крак - улица 8 Септември и Братство Единство“.