Бизнис
21. September 2015 - 11:17

Министерот Ставрески во посета на Свети Николе

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ќе оствари работна посета на општина Свети Николе.

Предвидено е вицепремиерот да го посети манастирот „Св. Богородица“ во село Ѓуриште, ќе присуствува на почеток на градежни работи за реконструкција на улиците „Крсте Мисирков“ и „Младинска“ во Свети Николе и ќе ја посети фабриката „Лион“