Бизнис
17. February 2020 - 8:43

Министерката Ангеловска во посета на Општина Ѓорче Петров

Министерката за финансии Нина Ангеловска и градоначалникот на Општина Ѓорче Петров Александар Наумоски, денеска ќе извршат увид во градбата на Корзото во општината и пристапната улица до него.
 
Градбата на Корзото и на пристапната улица се финансирани преку Проектот за подобрување на општински услуги – МСИП, кој Министерството за финансии го спроведува со поддршка на Светска банка.