Живот
19. January 2018 - 14:45

Милионер најми стриптизети за 12. роденден на неговиот син: Реакциите воопшто не се позитивни/18+

На интернет неодамна се појави снимка на која јасно се гледа како две разголени стриптизети играат околу 12-годишно дете.

Една од стриптизетите ги става рацете на детето на своите гради, додека другата го охрабрува да игра со неа.

Се претпоставува дека лицето кое го снима танцот е татко на момчето.

Како што наведуваат странските медиуми, милионер најмил танчерки со желба од својот син да направи маж, но врз основа на снимката може да се заклучи дека на детето му е многу непријатна.

Се уште не е познато каде се случил настанот.

Поединци прокоментираа дека овој настан е крајно несоодветен и дека детето не требало толку да се сексуализира, додека други сметаат дека ова спаѓа во сексуално злоставување. Има и од оние кои истакнаа дека целата ситуација би била поинаква ако девојче било опкружено со стриптизери. На крајот, многумина се загрижија за доброто на детето со вакви родители.

На снимката може да се видат и други возрасни лциа кои го сликаат и снимаат овој настан, така што на сите им е јасно дека ова не е вообичаен детски роденден.