Живот
19. September 2017 - 12:41

Милена Дравиќ е тешко болна

Откако јавноста остана зачудена зошто актерката Милена Дравиќ не се појави на погребот на Љубиша Самарџиќ, се огласи неговата сопруга која објасни дека Милена е тешко болна.

 Откако јавноста остана зачудена зошто актерката Милена Дравиќ не се појави на погребот на Љубиша Самарџиќ, се огласи неговата сопруга која објасни дека Милена е тешко болна.

Милена и јас се слушнавме и таа не можеше да дојде на погребот. За жал, не е физички здрава, а не сум ни јас", рекла Мирјана Самарџиќ.

Актерката, пак, не сакала да даде изјава за медиумите, само потврдила дека ѝ е потребна медицинска помош.