Живот
17. July 2017 - 13:38

Миле ја има најчудната надгробна плоча: "Овде лежам јас а читаш ти но..."

Во последно време во Србија се повеќе се појавуваат чудни надгробни споменици кои го привлекуваат медиумското внимание. Па така и споменико на извесен Миле кој има многу чудна порака:

- Овде лежам јас а читаш ти, подобро да читав јас а да лежеше ти, пишува на надгробната плоча.

Не е познато дали Миле бил шегобиец па сам го испишал ова некој од неговото семејство се пошегувал, но оваа фотка стана хит.