Македонија
27. September 2018 - 16:08

Мицкоски: Референдумот нема да успее - ниту еден пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во тој случај нема да гласа за уставни измени

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Кристијан Мицкоски во интервју за Сител вели дека е убеден дека референдумот нема да успее. Во тој случај ниту еден пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во Парламентот нема да гласа за уставни измени.