Македонија
30. September 2020 - 20:21

Мицкоски му честиташе на Сајкоски за изборот

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, му честиташе за изборот на новиот генерален секретар на партијата, Ѓорѓија Сајкоски. 
Инаку Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ попладнево одлучуваше за новиот генерален секретар на партијата. 
 
Катерина Нешкова