Македонија
24. February 2021 - 18:04

Мицкоски: Цела крими коалиција заедно со народот ќе ве победам

Колку што време трошите на мене да ми наштетите, половина од тоа време да трошевте на работа, денес немаше да бидеме први по криминал и корупција на Балканот, хибриден режим и последни по раст на економијата и инвестициите, одговори лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на изјавата на минисерот за внатрешни работи Оливер Спасовски дека многу се детски размислувањата на опозицијата, односно оградувањето на Мицкоски од Мијалков.

„Цела крими коалиција заедно со народот ќе ве победам и Да, знам дека ќе поткупувате, уценување, лажете, крадете, притискате, но и тоа овој пат нема да ви помогне... А после, ветувам дека нема ОЈО да ги доставува решенијата за притвор, туку како што е редот, судот“, напиша Мицкоски.

 

Колку што време трошите на мене да ми наштетите, половина од тоа време да трошевте на работа, денес немаше да бидеме...

Posted by Hristijan Mickoski on Среда, 24 февруари 2021

 

Колку што време трошите на мене да ми наштетите, половина од тоа време да трошевте на работа, денес немаше да бидеме први по криминал и корупција на Балканот, хибриден режим и последни по раст на економијата и инвестициите.

Цела крими коалиција заедно со народот ќе ве победам и Да, знам дека ќе поткупувате, уценување, лажете, крадете, притискате, но и тоа овој пат нема да ви помогне... А после, ветувам дека нема ОЈО да ги доставува решенијата за притвор,