Живот
7. July 2018 - 15:46

„Ми се сврте во умот“ – Естрадата со неверување се простува од Влатко Илиевски

Музичари, актери… целата македонска естрадна сцена денеска се простува од својот колега Влатко Илиевски. Со емотивни објави на социјалните мрежи му одаваат почит на прерано згаснатиот уметник.