МЕРАК МЕАНА

Loading Video...

Нова сезона и нови мераклиски дружби. Со голема радост продолжуваат мерак песните од Мераклиите. Меѓу нив сите оние кои на вистински начин уживаат и се радуваат на песната и дружбата.

Сузана Гавазова, Влатко Миладиновски, Јованка Житарова, Даце Николовски, Ибуш Ибраимовски, Далибор Гошик, Сани, Душко Георгиевски, Кате Брезева и Соната, Миле Кузмановски, Благица Павловска, Перо Христов, Кате Танева - Нели ти реков, Спасен Силјановски, Даниела Темелковска, Дамјан Стојановски, Нино Величковски, Бојана Атанасовска, Ферус Мустафов, Благица Калева, Петар Нечовски, Стојне Николова, Интервали, Ирена Вељовска, Сања Ристеска, Елена Велевска, Ирена Спасовска и уште многу други мерак пејачи и инструменталисти кои ќе направат вашето викенд поладне да биде со игра и песна.

Главни на Мерак Меана сцената се Скопските Боеми и главниот мерак мајстор Трајче Мајка.