Живот
4. April 2017 - 17:36

Мажи обрнете внимание: Пет работи кои жените ги прават кога знаат дека ќе имаат секс

Кога жената знае дека мажот ќе ја соблече гола, таа посебно обрнува внимание, да не дојде до ситуација да мажот види дека таа носи некои од обичните памучни гаќи, кои понекогаш жените ги носат поради удобност.

Спонтан и непланиран секс е нешто најдобро на светот, но постојат и причини, зошто е добро да си знаете однапред дека ќе бидете интимни.

Жените обично ги прават следниве работи, кога знаат што им се спрема, па лесно ќе препознаете кога се подготвени за сексЧ

Туширање и депилација:

Жените сакаат да бидат чисти и убаво да мирисаат за време на сексот, и не ги сакаат неподребните влакненца на телото, посебно на бикини зоната и на нозете.

Лакирање на нокти:

Мажите ретко кога го забележуваат лакот на ноктите, но жените тоа ги тера да се чувствуваат по женствено, па ќе најдат време да си ги налакираат ноктите, а посебно на нозете.

Долна облека:

Кога жената е спремна за секс обично облекува секси долна облека, која не ја носи секојдневно.Кога постои можност за секс жената не сака мажот да ја види во обични памучни гаќи кои ги носи секој ден.

Чаша вино...или две

Жените со задоволство ќе испијат некоја чаша повеќе пред секс.Тоа им помага ада се опуштат ако имаат трема.

Облека:

Жената сака во секој момент да се чувствува секси, но ако сака да го привлече мажот во сревет, тогаш со сигурност ќе облече нешто што ќе ја истакне нејзината фигура и ќе го привлече вниманието на мажот .

Затоа мажи внимавајете какви знаци ви испраќа вашата партнерка и кога е спремна за секс.