Македонија
18. December 2022 - 20:03

Маж се јавил во полициска станица и се заканувал со поставени бомби низ Делчево

На 17.12.2022 година околу 19 часот во ПС Делчево машко лице се јавило телефонски и упатило закана за наводно поставена експлозивна направа на неколку локации во Делчево.

Веднаш се преземени соодветни мерки и активности, извршени потребните проверки и утврдено дека станува збор за лажна пријава.