Џет-Сет
10. December 2017 - 20:32

Марјана Станојковска направи голема промена во изгледот

Марјана Станојковска ги изненади гледачите на Ново Лото и следбениците на социјалните мрежи со нов имиџ.
 
Таа направи шишки и го промени изгледот.