Џет-Сет
25. јуни 2017 - 10:50

Мараја Кери повторно се избламира

Позната по лежерното и провокативно облекување пејачката Мараја Кери знае и да претера.

Кери на неодамнешниот кошаркарски натпревар се појави во лежерна комбинација, во блуза со поголемо деколте, од кое „испаѓаа“ градите.

Фотографијата предизвика негативни реакции на социјалните мрежи.