Балкан
8. October 2017 - 19:43

„Мамо имам нешто да ти кажам“ - зборови кои мајката на Јелена никогаш не ги заборавила

Случајот кој не престанува да ја интригира српската јавноост, бруталното убиство на пејачката Јелена Марјановиќ и понатаму останува неразјаснето. Зорица Крсмановиќ, мајка на убиената пејачка своевремено раскажала детали од животот на Јелена, а сега тоа го потврдиле и нејзините роднини.

Таа раскажувала дека Јелена често сакала да го изненадува своето семејство и да им купува подароци.

Еден ден таа ѝ рекла на својата мајка: „Мамо, имам нешто да ти кажам, ќе се израдуваш. Трудна сум“. По породувањето, Јана и Зоран станале целиот свет на Јелена, а со тоа ја вратила и насмевката на Зорица.