Македонија
1. December 2019 - 19:12

Малолетничка побегнала од семејниот дом во Скопје

Вчера околу 12.20 часот А.Џ.(50) од Скопје пријавил дека од домот заминала неговата ќерка В.Џ(15), која и претходно повеќе пати се оддалечувала од домот и била враќана. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.