Малку претераа со страстите: Канадскиот пар беше премногу интимен, гледачите и судиите останаа во шок | Сител Телевизија
Џет-Сет
13. February 2018 - 16:37

Малку претераа со страстите: Канадскиот пар беше премногу интимен, гледачите и судиите останаа во шок

 
Судиите и гледачите во Пјон Чанг останале во шок после настапот на канадскиот пар кој беше премногу интимен за време на изведувањето на својата точка на мразот. 
 
Парот којго носеше канадското знаме на церемонијата на отварањето на Пјонг Чанг, имено, беше премногу близок на пробите со некои потези кои во продолжение можете да ги видите.