Македонија
15. October 2017 - 21:08

Максим Димитриевски прогласи победа во прв круг во Куманово

Максим Димитриевски, кандидат за градоначалник на Куманово, од редовите на СДСМ, предмалку на фејсбук прогласи победа.

„Победија Кумановци во прв круг…
Победија граѓаните Македонци, Албанци, Срби, Роми, Турци, Власи, Бошњаци, Хрвати… КУМАНОВЦИ… ЗА ЖИВОТ ВО КУМАНОВО И МАКЕДОНИЈА. Ви благодарам почитувани на подршката, со Зоран Заев до конечна победа на Македонија, членство во НАТО и ЕУ, просперитет и иднина за сите…-напиша Димитриевски на ФБ.

Пријателите веќе почнаа да му ја честитаат победата на Фејсбук.