Македонија
13. јуни 2021 - 19:02

Македонските навивачи најгласни во Букурешт

Македонските навивачи досега најгласни на трибините на Националната арена Паркен во Букурешт. „Македонија“ се слуша постојано од трибините.

Ова се македонските навивачи кои ја бодрат Македонија во Букурешт.