Џет-Сет
19. May 2017 - 15:04

Македонскиот пејач "ја ќари" натпреварувачката на Гранд

Македонскиот миленик во Ѕвездите на Гранд, Ристе Ристески и оваа сезона се натпреварува, а според фотографиите на социјалните мрежи оваа година е поразлично тоа што тој се зближи со една од атрактивните натпреварувачки. Според чаршиските муабети, Јована Васиќ е новата љубов на Ристе.