Живот
19. May 2017 - 9:55

Македонската пејачка со длабоко деколте прослави апсолвентска - погледнете како изгледаше

Убавата македонска пејачка Симона Попоска прослави апсолвентска. Со елегантен фустан со длабоко деколте, таа ги собра сите погледи. Мора да признаеме изгледа светски.