Македонија
10. October 2019 - 12:11

Македонија сѐ повеќе старее, а со тоа се зголемуваат потребите за посеопфатна грижа за старите лица

Постарите скопјани потсетуваат дека во неколкуте приватни домови, за просечниот пензионер е многу скапо. Каде се старечките домови кои честопати се ветувани особено пред избори?