Бизнис
11. February 2019 - 8:35

Македонија и Косово ќе потпишат меморандум за соработка во енергетиката

 Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе  прими делегација од Република Косово предводена од министерот за економски развој Валдрин Лука.

Бектеши и Лука ќе одржат работен состанок и ќе потпишат Меморандум за разбирање во енергетскиот сектор меѓу двете министерства.