Македонија
26. September 2023 - 17:55

Мајка пријавила дека сосед ја соблекол и ја допирал нејзината малолетна ќерка

Мајка пријавила дека соседот ја соблекол и ја допирал нејзината малолетна ќерка.

- На 25.09.2023 во 12.10 часот во Полициската станица Кисела Вода, 40-годишна жена од Скопје пријавила дека нивниот сосед И.П. ја соблекол нејзината малолетна ќерка и ја допирал по телото. информира МВР.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.