Живот
17. February 2017 - 17:51

Мајка на прваче на Фејсбук: Огорчена сум, дали е ова тест за нивна возраст!?

Каков е овој тест за првачиња? Како мајка сум огорчена. Пола одделение доби единица поради ова. Рекоа ќе ги префрлат децата во друго училиште ако ова продолжи. Фер ли е? Дали е ова тест за дете на таа возраст?

Ова го напиша револтирана мајка од Србија и го приложи тестот на нејзиното дете.