Живот
13. December 2015 - 20:48

Мачката ги запозна своите мали со стариот приател - Тоа што следи ќе ви го стопи срцето!

Оваа мачка сакала да го посети својот стар пријател - кучеро. Но овој пат не сама. Со себе ги земала и своите мали, новородени мачиња.
 
Тоа што следело ќе ви го стопи срцето...
 
Погледнете го видеото: