Живот
2. February 2016 - 22:12

Лудост: Сарајлија продава јаже за жиранти!

На најголемиот босански портал за огласи OLX.ba, познат како ПИК, се појави оглас на кој е ден Срајлиа продава „јаже за жиранти“, по цена од 3,56КМ.
 
Во описот на огласот стои дека јажето за жиранти е „цврсто и издржливо за сите видови на кредити и каматни стапки“. Интересно е и тоа дека во описот на огласот стои дека производот е коисристен.
 
Огласот привлекол внимание од еден посетител на порталот, кој прашал дали јажето може да се употреби за луѓе кои го подигнале кредитот.