Живот
31. May 2016 - 14:12

Луда ноќ: Три добри причини поради кои вечерва ќе посакате анален секс...

Митовите за анален секс се безброј и крајно време е да се ослободите од нив и да уживате во овој вид „акција“.
 
1. Не боли
 
Се додека користите лубриканти, опуштени сте и немате хемороиди, гинеколозите велат дека аналниот секс нема да ви предизвикува болка, пишува „Nadlanu“.
 
2. Нема несакана бременост
 
Шансите да останете бремена за време на анален секс се нула. Меѓутоа, секако користете кондом за да спречите пренос на бактерии и болести.
 
3. Исклучително задоволство
 
Аналниот отвор е преполн со нервни завршетоци што кај жените создава прекрасно доживување.