Живот
29. March 2016 - 20:44

Лимон и неколку шајќи можат да ви го спасат животот

Денеска е навистина лесно да се направи оган, со обзир дека на располагање имаме бројни запалки, кибрит, како и разни други реквизити, но тоа што ова момче успеа да го направи со лимон и неколку шајќи е далеку по интересно од палење оган со запалка.