Џет-Сет
26. December 2016 - 14:16

Лила никогаш не сте ја виделе во вакво издание

Лила Филиповска се фотографираше во домашна атмосфера со топлинки и шолја кафе. Таа се покажа во издание во какво што не сме ја виделе до сега.