Џет-Сет
21. September 2017 - 15:41

Лила клекна пред студио

Атрактивната водителка на ТВ Сител, Лила Филиповска, секогаш е средена од глава до пети и секогаш сака слободното време да го минува во салоните за убавина. Така беше и овојпат. За време на посететата почна да врне дожд, па водителката посака да ужива во врнежливото време.