Македонија
20. November 2023 - 18:24

Левица: Зибери се обиде да го нападне Крмов

На денешната тензична седница во Собрание, пратеникот од редовите на ДУИ, Арбен Зибери, се обиде да го нападне пратеникот КРМОВ!

Им порачуваме на амнестираните насилници од ДУИ дека времето на плашење на македонскиот народ заврши и дека нивните послушници ДПМНЕ и СДС се делегитимирани одамна во очите на македонскиот народ.

Нови времиња доаѓаат и нова историја ќе се пишува во македонското Собрание!

 

ЛЕВИЦА