Џет-Сет
5. July 2017 - 15:24

Лепа Брена: "Во јавноста на големо се зборува дека имам рак, ова е вистината"

Лепа Брена ги демантираше пишувањата дека има проблеми со здравјето и во едно интервју за српските медиуми открила дека нема рак и тумор маркерите не и се покачени.

"Тоа се глупости, немам рок и сум здрава. Се чувствувам супер, насмевката на моето лице кажува се", рекла пејачката, а приказната ја потврдил и нејзиниот син Стефан кој потенцирал дека Брена е жена лавица која може да се соочи со се во животот.

"Мајка ми се чувствува феноменално, медиумите измислија се. Таа за своите години е вистински лав", додал Стефан.