Џет-Сет
1. January 2016 - 14:37

Леонардо Дикаприо одбил улога во „Војна во ѕвездите“

По големиот успех на филмот „Војна на ѕвездите“ Леонардо Дикаприо откри дека пред шест години добил понуда да глуми во филмот, но оти одбил.

Режисерот Џорџ Лукас на Дикаприо му понудил да го толкува ликот Анакин Скајвокер во продолженијата на „Војна на ѕвездите“, но актерот одбил. 

Дикаприо објасни дека тогаш не бил подготвен за таков потфат.