Џет-Сет
2. May 2019 - 18:54

Лени Кравиц прошета низ скопската чаршија - легендата објави видео и еве што напиша

Американската рок-легенда Лени Кравиц е во Скопје по повод концертот кој ќе се одржи на утре, а на социјалните мрежи објави видео од главниот град.

Тој ја посети старата чаршија, а делеше и автограми на луѓето низ Скопје.

На видеото кое го сподели на фејсбук напиша: Скопје, Македонија. Најубав ден за среќавање со прекрасни луѓе.