Бизарно но вистинито
7. December 2015 - 17:15

Лав тргна да го убие чуварот во зоолошка но погледнете како го запре лавицата

Мажјакот, кој се препознава по гривата, може да порасне до 250 килограми, додека женката е доста помала и расте до 180 килограми.

Она што по еден работник во зоолошка можеше да заврши трагично, заврши на најдобриот начин.

Еден гладен лав нападна работник, но погледнете што направи лавицата и како го спаси.