Македонија
10. February 2016 - 19:33

Латас: Вие сте обвинето лице за повеќе кривични дела

Господине Заев вие сте обвинето лице за неколку кривични дела. Кој ви даде право да ги објавувате моите приватни разговори. Не се појавувате на суд, а сега ви го нема Бранко да ве амнестира. 8 милиони долари од Глобал останаа кај вас