Живот
2. December 2016 - 13:06

Куче беше пред умирање откако неговиот сопственик го изгладнувал со месеци - Погледнете што се случи потоа

 
Куче со име Ангел беше пред умирање откако неговиот сопственик го изгладнувал со месеци. Откако случајот бил откриен кучето било хоспитализирано во ветеринарна клиника.
 
Било толку слабо што коските му се гледале низ кожата, а некои од органите веќе почнале да му откажуваат. Тогаш на кучето  му пришло мало девојче и го погледнало право в очи.
 
Погледнете што се случува потоа.