Македонија
9. November 2015 - 10:45

Крвава драма на скопска Клиника - Незадоволен пациент пукал во лекар

Утринава се случила крвава драма на скопските Клиники. Како што дознава Плусинфо, лекар од абдоменална хирургија е ранет откако во него пукал незадоволен пациент. 

Плусинфо пишува дека персоналот е исплашен, полицијата која е на местото на настанот ги вади надвор пациентите, а засега никој не знае кој бил мотивот за крвавата драма.

На местото на настанот имало тројца напаѓачи.