Живот
24. August 2015 - 10:58

Кожата на ова бебе опаѓала како лист - А потоа мајката открила...

Стефани Смит (35) има син кој се вика Исаија. Кога се родило момчето, таа не можела да биде посреќна. Но, потоа забележала дека нешто чудно се случува со неговата кожа.
 
Животот на новороденчето се претворило во кошмар. Секој пат кога детето било изложено на парфеми или некој мирис, неговата кожа почнала да се оштетува, па дури и да крвари.
 
Лекарите изјавиле дека Исаија боледува од тешка егзема, па му препишале крема од стероид. Во почетокот кремата имала дејство, но потоа состојбата уште повеќе се влошила.
 
Мајката морала да ја превземе работата во свои раце, па без дозвола на лекарите го направила следното...