Македонија
16. May 2018 - 16:30

Контроверзни изјави на Агим Исмаиловиќ, третообвинетиот во ,,Монструм‘‘ за тоа што правел на денот на убиството

На почетокот на рочиштето обвинителката Фатиме Фетаи рече дека СЈО го презема овој предмет кога Врховниот суд ги укина пресудите на првостепениот и второстепениот суд и предметот е вратен на повторно судење.