Македонија
2. April 2018 - 10:35

Коњ трча по Партизанска во центарот на Скопје!

Коњ синоќа вознемирено трчаше низ „Партизанска“. Загрижен очевидец го пријавил настанот во полиција, но таму се изнасмеале.

-Дали знае некој од каде може да е избеган? Вознемирено трча по Партизанска опасно е и за него и за колите. Пријавив во полиција ама се изнасмеаа, напиша девојката која беше очевидец, на Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“.