Живот
22. May 2016 - 11:40

Коњ како бебиситер, погледнете како го лула бебето

Оваа необична глетка е снимена во штала и покажува како животните и луѓето може да бидат многу поврзани. 

Имено коњот по име Донато со својата њушка го лула бебето кое се наоѓа во колевка на подот.