Бизнис
8. March 2016 - 8:29

Конференција за занаетчиство и женско претприемништво

Конференција посветена на занаетчиството и женското претприемништво, ќе се одржи денеска во Скопје. На  конференцијата е најавено обраќање на министерот за економија Беким Незири.

Пред претставниците на локалната самоуправа, јавните претпријатија и невладините организации предвидено е да се обратат и градоначалникот на општина Чаир Изет Меџити и градоначалникот на косовската општина Гњилане Љутви Хазири.