Џет-Сет
7. јуни 2016 - 14:50

Конечно е пуштен во јавноста: Овој спот на Мајкл Џексон 20 години беше забранет!

Пред 20 години Мајкл Џексон бараше од режисерот Спајк Ли да ја екранизира песната „They don’t care about us“. Спотот беше забранет цели 20 години во Америка, но сега се појави на интернет.

Песната од почетокот беше одбегнувана поради својата расистичка природа, но сепак стана еден од најголемите хитови на пејачот. Еве ја верзијата од затвор, поинаква од официјалното видео...